Slip spændingerne i kæber og ansigt og få ro til krop og sind

Få et gavekort og modtag første behandling til kun 500 kr. (normalpris 700 kr.)

Dette tilbud er ideelt til dig, som:

5/5
Det er noget af det bedste, som jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg kan stærkt anbefale Karin.
- Lone

Sådan gør du

Det siger mine klienter

“Karin møder mig altid med respekt og omsorg, så jeg føler mig tryg i hendes kyndige hænder. Jeg går altid derfra lettere og roligere med mere håb, nyt perspektiv og færre smerter og spændinger.”

Kirsten
Eftervirkninger efter piskesmæld og andre skavanker​

5/5

“Jeg har haft spændinger i ansigt og nakke samt påvirkninger i kæben. Karins behandlinger hjalp til at løsne spændingerne og lindre smerter og ømhed i kæben, nakken og ansigtet. Jeg faldt ofte i søvn på briksen og så altid frem til næste besøg”

Signe
Spændinger i kæber, ansigt og nakke​

5/5

Spørgsmål og svar

Jeg hedder Karin og har selv været påvirket af stress med dertil hørende spændinger i hele kroppen. Har derfor også prøvet hvad det vil sige at have spændinger i kæber og ansigt i forbindelse med at skulle tage sig sammen for at fungere i en hverdag. Jeg er behandler og holder meget af mit arbejde og glæder mig til at møde dig.​

Når du ankommer, sætter vi os en stund og får en snak om hvad du ønsker hjælp til. Du lægger dig derefter på briksen med tøjet på med et tæppe på hvis du ønsker det. Jeg behandler dig med en stille og blid tilgang​

Gennem de sidste 10 år har jeg behandlet alle former for spændinger: ondt i knæ, hofte, lænd, nakke og skuldre. Derudover har jeg også arbejdet dybt med mentale problematikker, så som uro i kroppen, dårlig nattesøvn, stress, angst og depression.​

Kraniosakral terapi er en dybdegående og blid behandling som påvirker, nervesystem, væv, knogler, muskler og nerver i kroppen. Det skaber afspænding på både de dybere og de mere overfladiske planer og giver dit system mulighed for en friere bevægelse der hvor noget er stivnet. Det understøtter dermed også din selvhelbredende kraft.​

Gennem de sidste 10 år har jeg personligt haft over 200 glade klienter, som har sluppet stress, angst, depression samt spændinger i hele bevæg apparatet. Det er en anerkendt og international behandlingsform.​

Kraniosakral terapi: Det kommer an på din nuværende situation, og hvor længe du har har gået med dit problem. Det kan jeg bedst vurdere når jeg har mødt dig første gang.
ALT er et forløb på 6 behandlinger, hvor man når alle muskler igennem i ansigt, hovede og hals. Ved dette når man ret langt, men det kan i nogen tilfælde være nødvendigt med efterbehandlinger eller supplering med kraniosakral terapi til nervesystem i øvrigt.​

Indløs dit gavekort

Kontakt klinikken

Klostergårdsvej 45
3500 Værløse

Hovedvejen 152
2600 Glostrup

Kraniosakral- og kropsterapi

v. Karin Ulslev Johannesen

Scroll to Top