NYHEDER & TILBUD

Mød mig på Facebook, Kraniosakral- og Kropsterapi,

Karin Ulslev Johannesen

@karinkraniosakralterapi

Glædelig sommer

Jeg har åbent hele sommeren og følger de gældende retningslinjer i forhold at nedsætte smitterisikoen i forhold til Covid19.

Jeg glæder mig til at se alle jer jeg kender samt møde jer jeg ikke har mødt endnu ?‍♀️ ❤

Kærlig hilsen Karin ?

P.s. Jeg behandler mandag formiddage samt hele onsdage i Huset Namaste i Farum
Torsdag eftermiddag er jeg at finde i Glostrup.

Du kan bestille tid på tlf: 22 29 04 44
Følg også med i opslag på Facebook, @karinkraniosakralterapi

 

ALT
Naturlig Lifting eller Ansigt Løftnings Terapi

Har du gennem dit liv nogensinde ”lagt ansigtet i de rette folder” tilpasset til situationen?
Det har jeg ??

De masker vi lægger på kan vi stivne i, og til tider kan vi bruge meget energi på at opretholde disse.
Vores følelser er bundet i vævet og ansigtet er en afspejling af vores liv. Perioder med svære følelser eller stress kan sætte sig i ansigtet og slippes ikke altid, selvom vi er forbi det som var svært. Kroppen husker.

                                                                             ???????????

I forbindelse med min igangværende uddannelse i ALT får du muligheden for at modtage disse behandlinger til nedsat pris mens min uddannelse er i gang ?

Hele behandlingsforløbet strækker sig over 6 gange og du skal kunne forpligtige dig til alle 6 behandlinger fra nu af, og hen til 1 november med 2 behandlinger om måneden.

Denne mulighed er åben for et begrænset antal pladser indtil den 1. september, hvor du skal have booket 1 session.

Prisen er 350 kr. pr behandling indtil 1 november, herefter 650 kr. pr behandling.

Tidsbestilling ved opringning eller sms på tlf.: 22 29 04 44

Behandlingerne tilbydes i Farum mandag formiddage og onsdage samt torsdag eftermiddage i Glostrup.

                                                                         ???????????

Hvad er ALT – ganske kort (senere vil der være mere info her på min hjemmeside).

En ALT behandling er ganske blid. Jeg arbejder med afspænding af dit bindevæv, muskler, meridianer og nervesystemet i dit ansigt. Behandlingen vitaliserer dit ansigt, beroliger dit nervesystem og påvirker dig positivt i forhold til hvordan du møder omverdenen.
Behandlingen løsner og forløser.

Kan anbefales til bl.a. Arvæv, tinnitus, hovedpiner, trigenimus, snorken, stress, skæren tænder, i forbindelse med stress m.m. Og som en ”bivirkning” arbejder det også med dine furer og rynker – giver dig og dit ansigt et løft.

Jeg har desværre ingen før og efter billeder af et ansigt endnu, men jeg har selv lige modtaget de 2 første behandlinger ifm. weekendens kursus. Det var mega dejligt, både afslappende og fornyende. Jeg fik mere energi og blev simpelthen bare mere ”glad i låget” – og en pose jeg havde under mit venstre øje blev mindre ?

Jeg glæder mig til at høre fra dig !