ONLINE SESSIONER

Her kan du læse om hvad jeg tilbyder af behandling og vejledning med

Online sessioner

Qigong øvelser med teori:

En session tager udgangspunkt i dine nuværende ressourcer og eventuelle skavanker. Øvelserne udbygges i det tempo der kommer dig til gode. Vi starter med en samtale, hvor jeg lærer dig at kende og hører lidt om hvad dine udfordringer er og hvad du kunne tænke dig med qigong. Derefter guider jeg dig og vi udfører de relevante qigong øvelser sammen. Jeg vil undervejs også fortælle dig om teorien bag qigong. 

Jeg enten sender dig en beskrives af øvelserne vi har gennemgået eller en optagelse via zoom.

Se mere om qigong under Qigong i fanen “jeg tilbyder”

Priser:

1 time kr. 700,

45 min kr. 550

Bachs Blomster remedier:

Vi mødes til en snak på telefon eller i min klinik. Jeg vurderer derefter hvilke remedier der bedst støtter dig i din proces og taler det igennem med dig, så du kun får remedier, der giver mening for dig.

Afhængig af samtalens længde er prisen:

Pris på 60 min: 700 kr., 45 min.: 550 kr. og 30 min.: 350 kr.

Pris på Bach behandlingsflaske:  250 kr. incl porto (når den sendes). 200 kr. når du selv henter den.

Bach remedierne bruges til at skabe bedre balance indenfor det normale følelses register. De bruges ikke til at helbrede fysiske eller psykiske sygdomme.

Bachs behandlingsflasker kan også købes i forbindelse med anden behandling i min klinik

Guidet meditation med fokus på åndedræt, hjertenærvær samt redskaber i mindfulness til egen meditation:

Til dig der gerne vil have redskaber til egen meditation, enten som en enkelt guidet session eller i et forløb, som tilpasses til dig.

Vi har en indledende samtale, hvor jeg hører mere om hvor du er i forbindelse med dit ønske om at lære mindfulness.

Som udgangspunkt er du siddende, da mindfulness også handler om vågenhed. Er du meget stresset eller har smerter kan du også ligge.

Jeg introducerer dig for mindfulness begrebet og teknikker. Med udgangspunkt fra dit åndedræt og dit hjerte guider jeg dig i forskellige meditationer i forhold til det at komme hjem til dig selv og kunne være tilstede i nuet. Nogen vil foregå siddende, andre liggende afhængig af om det er en enkelt session eller et forløb. Under de guidede meditationer er det muligt at du falder i søvn undervejs hvis du har meget stress. Det er naturligt. 

En guidet meditation kan også foregå i stilhed. Mellem meditationerne taler vi om hvor du har udfordringer undervejs, så du får værktøjer til dette.

Du får redskaber til at kunne fortsætte på egen hånd og har mulighed for at booke et forløb til yderligere fordybelse.

Denne session er god til at få kontakt med dit åndedræt og din evne til nærvær samt til stress og spændinger. Det kan være en fordel at følge op med flere sessioner og kræver noget selvtræning. Tillad Small Steps og nyd rejsen

Se mere under Mindfulness.

Vi har kontakt via zoom

Sessions af en times varighed. Pris 700 kr.

Ved forløb af 6 gange er prisen 3750 kr, som kan betales i 3 rater. Tilmelding til dette er bindende.

Scroll to Top