ONLINE SESSIONER

Her kan du læse om hvad jeg tilbyder af behandling og vejledning med

Online sessioner

Qigong øvelser med teori:

En session tager udgangspunkt i dine nuværende ressourcer og eventuelle skavanker. Øvelserne udbygges i det tempo der kommer dig til gode. Vi starter med en samtale, hvor jeg lærer dig at kende og hører lidt om hvad dine udfordringer er og hvad du kunne tænke dig med qigong. Derefter guider jeg dig og vi udfører de relevante qigong øvelser sammen. Jeg vil undervejs også fortælle dig om teorien bag qigong. 

Jeg enten sender dig en beskrives af øvelserne vi har gennemgået eller en optagelse via zoom.

Se mere om qigong under Qigong i fanen “jeg tilbyder”

Priser:

1 time kr. 700,

45 min kr. 555

Bachs Blomster remedier:

En session strækker sig over ca 50 min, hvor vi har en samtale og jeg der ud fra vurderer hvilke remedier, der kan støtte dig. Jeg blander en behandlingsflaske, som jeg efterfølgende sender til dig.

Bach remedierne bruges til at skabe bedre balance indenfor det normale følelses register. De bruges ikke til at helbrede fysiske eller psykiske sygdomme.

Sessionen varer ca 50 min. Pris 750 kr inkl. behandlingsflaske og  forsendelse 

Bachs behandlingsflasker kan også købes i forbindelse med anden behandling i min klinik

Fjernbehandling:

Vi har en indledende samtale, hvor jeg hører om hvad du ønsker hjælp til. Du lægger dig derefter godt tilrette, afslappet hvis muligt. 

Jeg behandler dig fra hvor jeg sidder i mit felt med kontakten til dit. Vi har kontakt undervejs, og kan kommunikere, hvis nødvendigt. Det kan være jeg spørger ind til hvad du  mærker i et givent øjeblik eller du har brug for at fortælle mig hvad der rør sig i dig lige nu. Men ellers vil det meste af behandlingen foregår i stilhed. 

Din opgave er blot at være modtagende 🙂 

Mine hænder og energien jeg kontakter dig med vil være i de områder din krop og dit system “kalder på”. Afslutningsvis har vi en kort samtale.

Vi har kontakt via zoom.

Behandlingen varer ca 1 time. Pris: 700 kr.

Guidet meditation med  visualiseringer. Der er  fokus på dit åndedræt og din krop i forhold til hvad der er relevant for dig lige nu:

Behandlingen er god til dig der ønsker at komme bedre i kontakt med din vejrtrækning samt hvordan du selv kan bruge den til at arbejde med fokus områder i din krop eller i forhold til stress. 

Vi har en indledende samtale, hvor jeg hører om hvad du gerne vil have vi har fokus på. Du lægger dig med henblik på at ligge afslappet, hvis muligt. Tillad også muligheden for, at du ikke lige umiddelbart kan slappe af.

I denne behandling er du selv mere aktivt tilstede lyttende hvis muligt. Falder du i søvn virker det stadig på et dybere plan, da din underbevidsthed stadig lytter med. 

Jeg guider dig i en kropsmeditation med henblik på, at du får en øget forståelse og kontakt med dit åndedræt og hvordan du kan bruge det til stress samt fokusområder i din krop .

Vi har kontakt via zoom

Behandlingen varer i ca. 1 time. Pris 700 kr.

Se mere under mindfulness og blog om vejrtrækning

Guidet meditation med fokus på åndedræt, hjertenærvær samt redskaber i mindfulness til egen meditation.

Til dig der gerne vil have redskaber til egen meditation, enten som en enkelt guidet session eller i et forløb, som tilpasses til dig.

Vi har en indledende samtale, hvor jeg hører mere om hvor du er i forbindelse med dit ønske om at lære mindfulness.

Som udgangspunkt er du siddende, da mindfulness også handler om vågenhed. Er du meget stresset eller har smerter kan du også ligge.

Jeg introducerer dig for mindfulness begrebet og teknikker. Med udgangspunkt fra dit åndedræt og dit hjerte guider jeg dig i forskellige meditationer i forhold til det at komme hjem til dig selv og kunne være tilstede i nuet. Nogen vil foregå siddende, andre liggende afhængig af om det er en enkelt session eller et forløb. Under de guidede meditationer er det muligt at du falder i søvn undervejs hvis du har meget stress. Det er naturligt. 

En guidet meditation kan også foregå i stilhed. Mellem meditationerne taler vi om hvor du har udfordringer undervejs, så du får værktøjer til dette.

Du får redskaber til at kunne fortsætte på egen hånd og har mulighed for at booke et forløb til yderligere fordybelse.

Denne session er god til at få kontakt med dit åndedræt og din evne til nærvær samt til stress og spændinger. Det kan være en fordel at følge op med flere sessioner og kræver noget selvtræning. Tillad Small Steps og nyd rejsen

Se mere under Mindfulness.

Vi har kontakt via zoom

Sessions af en times varighed. Pris 700 kr.

Ved forløb af 6 gange er prisen 3600 kr, som kan betales i 3 rater. Tilmelding til dette er bindende.

Scroll til toppen