SÅDAN BEHANDLER JEG

At skabe bevægelse ved nærvær, stilhed og lyd

Du kan have følelsen af at være fastlåst, stivnet, energiforladt stresset, smerteplaget eller mangle fornyelse i dit liv                                                                                                                    

Det kan være fra gamle eller nye skader, skavanker, sygdomme eller livsomstændigheder. Alt i og omkring os er bevægelse helt fra den mindste celle til havets bølger, årstidernes rytmer og åndedrættet.

Rytmer og den frie bevægelse i kroppen kan stagnere og stivne lokalt eller i større områder ved traumer, skader eller stress.

Jeg tilbyder dig en vej tilbage til livets naturlige eventyr, gennem nærende opmærksomhed og indre bevægelse. Jeg tager udgangspunkt i den enkeltes formåen på det givne tidspunkt for erkendelse og behov.

Har du brug for at få en bedre kontakt til dit åndedræt, vende hjem til din krop, mærke, lytte og handle på hvad den fortæller dig og kunne trække vejret frit.

Jeg behandler primært med Biodynamisk Kraniosakral-terapi (BKST), Stillness Touch, Organ-massage og Lydhealing. Herunder integrerer jeg elementer fra mindfulness og kinesiologien samt enkelte redskaber fra fysioterapien.

Behandlingerne er som oftest blide og langsomme og de forskellige behandlingsmetoder bruges enkeltvis eller kombineres i en helhed.

De forskellige behandlingsformer støtter og opstarter en indre proces med henblik på at nære kroppens selvhelbredende kræfter.