Stillness
touch

Her kan du læse om

Stilness Touch - Breath of life

Be still and know

Stillness Touch eller Breath of Life, som det også kaldes, er en behandlingsform, som er udsprunget fre den biodynamiske kraniosakral terapi (se mere om denne under KST behandling). De minder derfor om hinanden i min tilgang til behandlingen.

Behandlingen med Stillness Touch giver dig mulighed for en dybere form for heling. Ligesom med den biodynamiske tilgang arbejdes der også her med det potentiale der ligger i os tilbage fra da vi var fostre og som naturligt findes i os, som et helings potentiale. Ved facilitering kan den hjælpe os med at genskabe kroppens naturlige leje af sundhed og harmoni.

Udfordringer og ubalancer du har kan opløses, dog uden at der fokuseres direkte på dem. Din krop har sin egen visdom og helbredsplan. De udfordringer du har, vil derfor afvikles i det tempo, der passer til din krop og dit sind.

Sådan forgår behandlingen: Du ligger påklædt på briksen, afslappet i hvis du kan, men ellers i den tilstand det er muligt for dig at være tilstede med.

Det er ikke aktuelt hvilke symptomer du kommer kommer med. Du kan derfor opleve, at jeg lægger mine hænder andre steder på kroppen end der hvor du evt føler dine smerter eller ubehag. Jeg “lytter” ind til kroppen og hvad den kalder på, både i forhold til hvor på kroppen jeg lægger hænderne samt hvor længe jeg sidder med dem et givent sted.

Min tilgang til dit system vil være neutral, hvilket betyder at jeg ikke forcerer noget ien bestemt retning. Jeg møder dig og din krop uden en bestem intention. Derved skabes der plads til at du og din krop kan arbejde på en måde der er mest optimal for din sundhed og det den har brug for. Jeg vil som oftest have hænderne 10-40 minutter hvert sted. Du har altid mulighed for at bede mig om at flytte mine hænder hvis det føles ubehageligt.

Jeg sidder i stilhed, behandler med fokus fra mit hjerte, min krop og mine fødder i gulvet som fungerer som anker for behandlingen. Herfra lader jeg de dybere bevægelser og rytmer i din krop arbejde frit i forhold til din krops iboende visdom.

Forandring kommer ud af stilheden. Ved at bringe stilhed og nærvær ind i hvert eneste øjeblik vil det skabe et miljø hvor tranformationen kan ske og muligheden for at den naturlige tilstand i kroppen kan genskabes.

Du vil efterfølgende som oftest føle dig afslappet. Der kan i nogle tilfælde komme reaktioner fra gamle følelser og smerter, som renses ud. De vil gå over efter et par dage. 

Jeg er uddannet i Stillness Touch udefra de principper Charles Ridley står for.

Den biodynamiske tilgang samt hele det fundament, som ligger til grund for Stillness Touch stammer fra Dr William Sutherland.

 
Scroll to Top