Min tilgang til behandling

At skabe bevægelse og mulighed for forandring, i det som er stivnet, smertepræget eller i ubalance

Du kan have følelsen af at være fastlåst, stivnet, energiforladt, stresset, smerteplaget, have et nervesystem der står og sitrer eller mangle fornyelse i dit liv.

Det kan være fra gamle eller nye skader, følger efter stress, skavanker, sygdomme eller andre livsomstændigheder.

Alt i og omkring os er bevægelse helt fra den mindste celle til havets bølger, årstidernes rytmer og vores åndedræt.

Vi har også rytmer i vores krop. Rytmerne og den frie bevægelse i kroppen kan stagnere og stivne lokalt eller i større områder ved traumer, skader eller stress.

Har du brug for at kunne slappe mere af, slippe nogle af dine spændinger og smerter, trække vejret mere frit, kunne lytte til din krops og din sinds signaler og handle på dem, for derefter at mærke dig og din krop mere positivt?

Jeg tilbyder dig en vej tilbage til livets naturlige eventyr, gennem nærende opmærksomhed og indre bevægelse. Jeg tager udgangspunkt i den enkeltes formåen på det givne tidspunkt i forhold til erkendelse og behov.

Min primære behandlingsredskaber er Kraniosakral Terapien, Stilness Touch, Organmassage og ALT. Herunder integrerer jeg elementer fra lydhealing, mindfulness, qigong og kinesiologien samt enkelte redskaber fra fysioterapien.

Behandlingerne er som oftest blide og langsomme og de forskellige behandlingsmetoder bruges enkeltvis eller kombineres i en helhed.

De forskellige behandlings former støtter og opstarter en indre proces med henblik på at nære og facilitere kroppens selvhelbredende kræfter.

Ex

Jeg behandler hele dig

-Know your anatomy and your physiology,                

but when you get your hands on a patients body,

never forget that a living soul dwells therein.

DR. A.T. Still

Scroll til toppen