UNDERVISNING OG FOREDRAG

Her kan du læse om

undervisning og foredrag

Jeg tilbyder undervisning og foredrag i følgende emner: 
Børn: Jeg kommer ud til din mødregruppe og holder et oplæg i forhold til barnets fødsel og hvordan den kan påvirke motorik og velbefindende, samt nogle redskaber til hvordan du kan hjælpe dit barn.                                    
  
Prisen aftales i forhold til hvor mange I er samt om I sammen med foredraget ønsker en kort undersøgelse og behandling  af jeres børn undervejs.
Det er også muligt at bestille mig til foredrag på jeres lokale bibliotek, eller til erfaringsudveksling med sundhedsplejersker m.v. 
                                                  
                  

Mindfulness: Som input og inspiration kommer jeg ud i firmaet eller i mindre grupper i anden sammenhæng og undeviser i teknikker  i mindfulness. Det kan være  hen over nogle timer en enkelt dag, hvor I siden selv kan implementerer teknikkerne eller som en fast aftale ugentligt, hvor jeg guider jer i meditation i et givent tidsrum vi aftaler. Mindfulness påvirker åndedræt, stress -og nerve system positivt,

Prisen aftales nærmere og vil variere i forhold til tidsrum og antal.

 

Qigong: Qigong i firmaer eller foreninger – går godt sammen med mindfulness som et ugentligt tilbud eller som en energi-givende og stressreducerende bevægelses form i sig selv.

Pris aftales individuelt i forhold til de rammer I ønsker at blive undervist i.

 

Scroll to Top