Karin Ulslev Johannesen

ALT - naturlig ansigtsløft

Her kan du læse om

A.L.T. - ansigts-løftnings-terapi

Har du af og til brugt en “grimasse der kan passe” til lejligheden, skjult en følelse eller “slugt” de ord der skulle være sagt?

Vævet i vores ansigt stivner i de folder vi lægger  det i. ALT virker udglattende på små rynker og linjer samt fornyende og vitaliserende på vævet i ansigtet og på halsen.

Behandlingsformen giver et løft samtidig med at du slipper gamle følelser, som sidder bundet i det spændte væv og muskler i dit ansigt.

Det giver dig mulighed for at møde omverdenen med mere energi og et mere imødekommende og levende ansigt.

ALT kan med fordel anvendes til bl.a.:

  • Generelle spændinger i ansigtet, hen over hovedet, i nakken og på halsen
  • Poser under øjnene samt furer, linjer og rynker i ansigt og på halsen
  • Kæbespændinger og bidfunktionsproblemer
  • Hovedpiner og migræner (også i forbindelse med piskesmæld)
  • Åndedrætsbesvær, afhængig af hvad det handler om
  • Problemer i ansigtet i.f.m. bihuler, ansigtslammelser, trigenimus neuralgi, lammelser, arvæv, snorken
  • Synkebesvær
  • Tinnitus
  • Fantastisk redskab til en klarere og blødere stemme
  • Påvirker også andre dele af kroppen til afspænding, da vævet i vores krop er sammenhængende.

Vores smukke ansigt, vores Liv

Ansigtet er det første vi møder omverdenen med. Herfra kommunikerer vi og viser ubevidst os selv og vores følelser. Et ægte smil, et venligt nærvær, sorg eller vrede.

De fleste af os går gennem perioder i vores liv, som kan være udfordrende at håndtere. De forskelllige følelser kan sætte sig som spændinger i vores ansigts væv, som stivner i en blivende tilstand, længe efter vi følelsesmæssigt er kommet ud på den anden side.

Men hvad er der nu galt med at vores ansigt afspejler vores liv, kunne man spørge sig selv om, er det ikke en del af vores personlighed?

Jooh, det er det, men det er ikke nødvendigvis den bedste udgave af os selv. Når der sidder gamle spændinger fra ophobede følelser, vil vores ansigtsudtryk og mimik stivne og blive mindre udtryksfuldt og vores ansigt afspejler derfor ikke altid den vi faktisk er.

Når der arbejdes med spændingerne i vores ansigt, frigives nogle af de følelser der ligger til grund for spændingerne og vil vil ofte opleve en større glæde, vores ansigt bliver mere levende. Vi kan møde omverdenen med den vi er lige nu hvad enten det er det unge eller det aldrende ansigt.

Kirurgi

Vælger du at få lavet kosmetiske kirurgiske ansigtsløft, kan det være en fordel med ALT behandling først, da behandlingen vil gøre dit ansigt mere symmetrisk og stramme det op. På den måde bliver der ikke skåret/rettet i noget fra kirurgens side, som blot var en spænding. Man kan i visse tilfælde være nødt til at få kosmetiske kirurgiske indgreb, men lad mig understrege at dette afsnit i øvrigt ikke er ment som en anbefaling til disse indgreb.

Hvordan 

En fuld behandling er 6 behandlinger i et forløb hen over 2-4 måneder. Alle behandlingeren er forskellige, da jeg arbejder på forskellige områder af ansigt og tilhørende områder.

Jeg arbejder med en blid bindevævsteknik på ansigt, i mund, hals, nakke samt hen over kraniet. Jeg påvirker derved bindevævet, muskler, meridianer, lymfesystem, knogler og nervesystem. Især hjernenerve 5 og 7, som er vigtige for funktionen af ansigts mimikken.

Behandlingsforløbet kan med fordel gentages efter behov – afhængig af alder og hvordan vi lever vores liv. Efter et fuldt behandlingsforløb kan du få opfølgende behandlinger, hvor jeg blander de 6 behandlinger afhængig af, hvad dine aktuelle behov er.

En opfølgning kan også være at du vælger en af de 6 behandlinger som du ønsker gentaget.

Lidt om huden

Dette afsnit er under udarbejdelse.

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top