Forløb

Forløb

ALT (ansigts-løftnings – terapi)

En behandling over 6 gange, hvortil du kan købe klippekort. 
Giver en dejlig afspænding i ansigt, hals, og nakke samt i resten af kroppen. Hjælper dig også i forbindelse med stress eller andre skader. 

Teknikken er blid og arbejder i de spændinger i bindevæv og muskler du har bygget op over tid i ansigtet. De definerer dit ansigts udtryk lige nu, men stemmer måske slet ikke overens med den du er i dag. Du kan over tid have skabt en “maske” fra alle de gange du har haft smerter, været i sorg, bidt ting i dig eller på anden måde har holdt dig selv tilbage.

Med denne behandling slipper nogle af de gamle følelser der ligger bundet i disse spændinger og du får mulighed for at møde din omverden i overensstemmelse med den du er i dag.

Jeg har også erfaring med at det er en god støtte til behandling af piskesmæld og kæbespændinger samt arvæv i ansigtet

– Og så giver det faktist et løft i både ansigtet og i humøret 😉

Se også under: Jeg tilbyder/ALT

Organ Massage

En behandling over 3-6 gange afhængig af hvordan du og dine organer har det. Du har mulighed for, at købe et klippe kort på 6 behandlinger

Jeg løsner blidt vævet omkring dine organer samt facilitere deres naturlige rytme og vitalitet.

Forstoppelse, nedsat energi, er blot nogle af de ting der kan harmoniseres med organ massage

Organets væv har forbindelse til andre steder i kroppen, så en smerte i en skulder der ikke vil gå væk, rygproblemer, nakke og kæbespændinger eller andet kan være knyttet til et eller flere organer.

Vi vil sammen også arbejde med at forbedre din vejrtrækning, da den er ret essentiel for din vitalitet og organernes funktion

Se også under: Jeg tilbyder/Organmassage

 
Scroll to Top