Karin Ulslev Johannesen

Bachs Blomsterremedier

Her kan du læse om

Bachs blomsterremedier

Natur på flaske. Hvad er Bachs Blomster Remedier?

Alt levende har energi, i qigong kalder vi det fx Qi (tji), hvilket er livs energi, som er vigtigt for vores sundhed. Bachs blomster remedier har en høj energi frekvens og påvirker vores eget energisystem positivt og dermed vores sundhed.

Dr. Bach var en tysk læge, som udviklede 38 blomster essenser, som hver især arbejder på forskellige dele af vores følelses liv og derved skaber en bedre balance i dette. Vi får muligheden for at fokuserer på det positive i forskellige situationer, slappe mere af og derved give den fysiske krop mulighed for bedre at kunne helbrede sig selv. Dr. Bach var nemlig af den overbevisning at energien fra sindet påvirker energien i kroppen. Derfor mente han han også, at ubalancer i kroppen har vist sig som negative emotioner og tanker længe inden de viser sig i kroppen som sygdom eller andet. 

Bach blomster remedier tilfører den energi der giver mulighed for at afbalancere  de negative tanker/følelser, der kan være årsag til sygdom. 

Hvad får du ud af det?

Bach terapi støtter sindet og skaber en bedre balance indenfor det normale følelsesregister. De bruges IKKE til at helbrede psykiske eller fysiske sygdomme.

Men som nævnt ovenfor kan de indirekte påvirke de spændinger o.a der har sat sig i kroppen, når du slapper mere af i dit sind.

De er en god støtte til de andre terapi former jeg tilbyder og kan gives sammen med øvrige behandlinger eller alene. I begge tilfælde vil vi gennem samtale finde ud af hvad lige netop du har brug for i sammensætningen af remedier.

  • Man kan bl.a få hjælp til manglende selvværd, stress, bekymring, frygt, tolerance, håb m.m.

Kan anvendes både til voksne og børn.

Scroll to Top