Organ Terapi

Vitalisering af dine organer og dit åndedræt for mere optimal funktion

Vitalisering af dine organer

Organ massage er en behandling over 3-6 gange afhængig af hvordan du og dine organer har det, hvilke udfordringer du har og hvor længe dir system har været i ubalance.

Jeg løsner blidt vævet i forbindelse med dine organer samt faciliterer deres naturlige rytme og vitalitet.

Forstoppelse, nedsat energi, generelle spændinger i mave/tarm området og ved underlivet, spiserørs refluks og vejrtrækning er blot nogle af de ting der kan harmoniseres med organ massage. Jeg løsner også arvæv i de tilknyttede områder, da de også har betydning 

Organets væv har forbindelse til andre steder i kroppen, så en smerte i en skulder der ikke vil gå væk, rygproblemer, nakke og kæbespændinger eller andet kan være knyttet til et eller flere organer.

Følelser der ligger  gemt i vores organer kan ligeledes frigøres med organ massage

Vi vil sammen også arbejde med at forbedre din vejrtrækning, da den er ret essentiel for din vitalitet og organernes funktion.

Ifølge kinesisk medicin er der knyttet lyd samt en Qigong bevægelse til hvert af organerne. De har stor effekt og kan tilføjes hvis du ønsker det. Lyden og bevægelsen kan bruges individuelt som en helhed eller hver for sig.

Prisen er 800 kr pr. gang. Du har mulighed for, at købe et klippe kort på 6 behandlinger med 10% rabat. Dette svarer pt til 4.320 kr. Kan efter aftale betales i 2 eller 3 rater.

Se mere om organmassage under: Behandlinger/Organmassage

 
Et smukt symbol på vores lunger
Scroll to Top