Min tilgang til behandling

At skabe bevægelse og mulighed for forandring, i det som er stivnet, smertepræget eller i ubalance

På forsiden har jeg skrevet “Sammen skaber vi mulighed for forandring i dig”. Med dette mener jeg at jeg med mine behandlinger inviterer dit selvhelbredende system til et samarbejde med dig i retning af det, som er din vej til at at få det bedre.

I den forbindelse tilbyder jeg Qigong øvelser som supplement til behandlingen, da det er en fantastisk bevægelsesform, som bl.a. hjælper og støtter dig i forhold til stress tilstande, nervesystem, skader og din livs energi (Chi).  Qigong øvelser skaber gunstige forhold på vejen til din sundhed.

Du kan have følelsen af at være fastlåst, stivnet, energiforladt, stresset, smerteplaget, have et nervesystem der står og sitrer eller mangle energi og fornyelse i dit liv.

Det kan være fra gamle eller nye skader, følger efter stress, skavanker, sygdomme eller andre livsomstændigheder.

Alt i og omkring os er bevægelse helt fra den mindste celle til havets bølger, årstidernes rytmer og vores åndedræt.

Vi har også rytmer i vores krop. Rytmerne og den frie bevægelse i kroppen kan stagnere og stivne lokalt eller i større områder ved traumer, skader eller stress.

Har du brug for at kunne slappe mere af, slippe nogle af dine spændinger og smerter, trække vejret mere frit, kunne lytte til din krops og din sinds signaler og handle på dem, for derefter at mærke dig og din krop mere positivt?

Jeg tilbyder dig en vej tilbage til livets naturlige eventyr, gennem nærende opmærksomhed og indre bevægelse. Jeg tager udgangspunkt i den enkeltes formåen på det givne tidspunkt i forhold til erkendelse og behov.

Min primære behandlingsredskaber er Kraniosakral Terapi, Bachs Blomster remedier, Organmassage, ALT samt Qigong øvelser. Herunder integrerer jeg elementer fra lydhealing, mindfulness og kinesiologien samt enkelte redskaber fra fysioterapien.

Behandlingerne er som oftest blide og langsomme og de forskellige behandlingsmetoder bruges enkeltvis eller kombineres i en helhed.

De forskellige behandlings former støtter og opstarter en indre proces med henblik på at nære og facilitere kroppens selvhelbredende kræfter.

Se også under: Om Mig

Eksempel

Når du kommer forbi mig med en konkret og nuværende udfordring, du gerne vil have hjælp til, kan det ved nærmere samtale og undersøgelse vise sig, at det du mærker i dag stammer fra noget som er langt ældre. F.eks. flere på hinanden følgende stress perioder, en gammel operation eller slag. Det kan også være fødselsproblematikker eller en alt for travl hverdag med for mange krav.
Du vil derfor opleve at jeg ofte har hænder på dig andre steder end lige der hvor du mærker din smerte, uro eller irritation. Fordi noget andet og dybere skal løsnes i dit nervesystem eller dit bindevæv, så du får mulighed for også at slippe det som er mærkbart for dig lige nu.

Jeg behandler hele dig

-Know your anatomy and your physiology,                

but when you get your hands on a patients body,

never forget that a living soul dwells therein.

DR. A.T. Still

Scroll to Top